Arama
Arama Sonuçları
Tarihi yerler bayramda ziyaretçi akınına uğradı
Bayram boyunca yerli ve yabancı yaklaşık 1,5 milyon ziyaretçi tarihi yerleri gezdi.
Vize, pasaport yok, ulaşımı kolay
Yıllar boyunca Türkiye’den en çok turist alan ülkeler arasında yer alan Azerbaycan, tarihi yerleri ve kültürel zenginliği ile Türk turistlerin gözdesi haline geldi.
Mayıs ayı boyunca ücretsiz
Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından başlatılan İstanbul'un sembollerinden olan Kız Kulesi'nin restorasyon çalışmaları tamamlandı.
“Üye sayımız da her geçen gün artıyor”
Ak Parti Küçükçekmece İlçe Başkanlığında Ak Partili Kastamonulular,sabah kahvaltısı programı gerçekleştiriyor. Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, Ak Parti İstanbul milletvekili Şamil Ayrım ve 300 Kastamonulu parti mensubu katılım sağladı.Programı düzenleyen Ak Parti Küçükçekmece İlçe Yönetim Kurulu üyesi Elif Seven, İlçe Kadın Kolları Başkanı Saliha Karadayı Deniz, İlçe STHİ Komisyonu Başkanı Eyüp Sabri Atay ortak bir mesajla; “Bu tür organizasyonları yaparak her geçen gün daha da çok güçleniyor, birlik beraberliğimizi sağlıyoruz. Ak Partiye desteğimiz çığ gibi büyüyor. Üye sayımız da her geçen gün artıyor” ifadelerine yer verdi.
Vidinlioğlu: 'Öğrencilik yıllarımdan hayalimdi...''
Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, A Para TV’de sunuculuğunu Şafak Tükle’nin yaptığı Tatil Planı programının konuğu oldu.
'Kılcal damarlarımız bir bir gidiyor'
Kastamonulular Dayanışma Derneği (KAS-DER) 37. Gala toplantı programı İstanbul Beykoz Rüzgarlıbahçe Asrı Mekan’da gerçekleştirildi.
İstanbul Boğazı’nın simgesi: Kız Kulesi
İstanbul’un simgelerinden Kız Kulesi, 2 bin 500 yıllık geçmişiyle dimdik ayakta duruyor. Kule, yapılacak restorasyonun ardından 'anıt eser' olarak ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor.